Run Bike Run

Het loop- en fietsparcours

Ten opzichte van voorgaande edities is het loopparcours aanzienlijk aangepast. Ook het fietsparcours is deels vernieuwd met een uitbreiding richting Woensdrecht met daarin een stuk van de Brabantse Wal. Beide afstanden zijn op verharde ondergrond. Het parcours is volledig verkeersvrij.

De afstanden waar voor gekozen is:  2,5 km Run, 20 km Bike en 5 km Run. Het parcours is volledig verkeersvrij. Er wordt gestart met 2 ronden lopen. Daarna 4 ronden fietsen en afgesloten met 4 ronden lopen.

Het parcours kunt u zien op onderstaande kaarten. Om een goede impressie te krijgen van de looproute en de fietsroute zijn deze gefilmd. De video’s van de routes staan ook hieronder.

Het loopparcours

Het loopparcours start op het in de Raadhuisstraat ter hoogte van de Schaapskooi. Via het Ouwe Raedthuysplein, een lus in de Jan van der Heydenstraat en de Onderstal gaat het richting de trap. Bovenaan de trap gaat de route verder langs de Scheldeweg naar de Raadhuisstraat. Deze ronde wordt 2 keer gelopen tot aan de wisselzone (2,5 km).

De tweede keer wordt het loopparcours vanaf de wisselzone 4 keer afgelegd tot aan de finish op het Ouwe Raedthuysplein (5 km).

Live :

Het fietsparcours

Het fietsparcours is in 2017 deels vernieuwd en gaat richting Woensdrecht met daarin een stuk van de Brabantse Wal. Dit parcours wordt 4 keer afgelegd (20 km).

De strafbox voor overtreders van het stayer-reglement bevindt zich op het Ouwe Raedthuysplein.

 

Live:

 

 

 

Wisselzone

De wisselzone wordt op het Ouwe Raedthuysplein ingericht zoals hieronder staat afgebeeld.