Run Bike Run

Uitslagen

Start run bike run Hoogerheide en de uitslagen 2018


 

12 mei 2019

Lustrumeditie Run Bike Run Hoogerheide groot succes!

De 5e editie van de Run Bike Run Hoogerheide op 12 mei 2019 was een groot succes. We konden weer rekenen op een enthousiaste groep vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat we op 1 dag het parcours konden opbouwen, de wedstrijden door konden gaan en aan het eind van de dag alles weer opgeruimd werd. De weergoden waren ons goed gezind en de hele dag konden we rekenen op een zonnetje.

In de ochtend kwamen de recreanten in actie. Zij deden mee als individueel of als duo. Bij de individuelen werd de wedstrijd gewonnen door Guus de Smul. De duo-wedstrijd werd gewonnen door het duo met de naam "gelukkighoevenweniettezwemmen". De beste deelnemers uit de gemeente Woensdrecht waren John van Tilburg en Max Goris, zij gingen naar huis met een gevulde boodschappentas van een van onze sponsoren.

In de middag werd het NK sprint voor de tweede keer in Hoogerheide gereden. Shirin van Anrooij uit Kapelle en Thomas Cremers uit Elst zijn Nederlands kampioen duathlon op de sprintafstand geworden. Hiermee prolongeerde Thomas Cremers zijn Nederlandse titel. Shirin van Anrooij won voor de eerste keer de Nederlandse titel.

Aan het eind van de huldigingceremonie werden Edwin en Karin Jonckheere het erepodium op geroepen. Zij kregen uit handen van onze voorzitter John de Crom een cheque overhandigd.

Ten slotte danken wij onze sponsoren en het publiek voor het mede mogelijk maken van dit prachtige topsportevenement.

De uitslagen van 2019 zijn te raadplegen via onderstaande link.

Uitslagen 2019


6 mei 2018

Uitslagen 2018


7 mei 2017

Uitslagen 2017


22 mei 2016

Na een voorzichtige start in 2015 is de opzet voor 2016 een stukje professioneler geworden. De stichting Run Bike Run Hoogerheide wordt opgericht. Eline en Nardie vormen samen met John, Huub en Wim het bestuur. Daarnaast kunnen ze ook dit jaar weer rekenen op een trouwe schare vrijwilligers.Het parcours wordt op een aantal punten aangepast. Het viaduct is inmiddels verdwenen en vervangen door DE trap, die het loopparcours extra uitdagend maakt. Ook het fietsparcours wordt aangepast, zodat het publiek de fietsers een paar keer voorbij zien komen. De foto's worden dit jaar gemaakt door Peter Lameir.

Uitslagen 2016


14 juni 2015

De eerste editie van de Run Bike Run Hoogerheide. Eline en collega Nardie waren geïnspireerd door de crossduathlon in Etten-Leur en besloten dat Hoogerheide ook een duathlon kon gebruiken. Zo gezegd, zo gedaan. In minder dan een half jaar hebben de beide dames een evenement uit de grond gestampt. Met hulp van ervaringsdeskundigen op het gebied van wielrenwedstrijden en hardloopwedstrijden hebben ze een uitdagend evenement op de kaart gezet. Ondanks de korte voorbereidingstijd waren ze in staat om mensen een leuk en uitdagend parcours te bieden en hebben veel dorpsgenoten voor het eerst kennis kunnen maken met een duathlon-evenement. Het loopparcours loopt vanaf het Raedthuysplein onder het viaduct door naar het koepeltje en de polder in. Het fietsparcours gaat via Woensdrecht de polder in en terug. Dit smaakte naar meer.

Uitslagen 2015