Run Bike Run

Run Bike Run | Zesde editie in 2020 op 3 mei

6e Run Bike Run Hoogerheide op 3 mei 2020

Na de succesvolle lustrumeditie in 2019 zijn we alweer volop in actie om de 6e editie te organiseren. Ten opzichte van voorgaande edities zijn er een aantal wijzigingen. De grootste nieuwigheid is dit jaar het NK jeugd. Dit betekent dat het evenement inmiddels voor bijna alle leeftijdscategorieën toegankelijk is. We zijn trots op het vertrouwen dat de Nederlandse Triathlon Bond in onze organisatie stelt.

 


Goede doel 2020

Dank zij onze sponsoren en vrijwilligers heeft de Stichting Run Bike Run Hoogerheide de mogelijkheid om niet alleen een mooi evenement te organiseren, maar ook nog een goed doel kan steunen. In 2020 hebben we gekozen om het Thomashuis in Huijbergen te steunen.

Een Thomashuis is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. De bewoners en de verantwoordelijke zorgverleners wonen er op een zo gewoon mogelijke manier met elkaar samen. Korte communicatielijnen, warmte en persoonlijke aandacht staan er centraal.


 


Met dank aan onze sponsor Moviepro blikken wij terug op een hele mooie derde editie. Alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren bedankt voor jullie steun.