Run Bike Run

Run Bike Run | Vierde editie in 2018 op 6 mei

The day after...

Vandaag kunnen we met een goed gevoel terugkijken op een geslaagd evenement. De weergoden waren ons meer dan goedgezind. Voor de atleten was het zelfs aan de warme kant. Gelukkig konden we op veel vrijwilligers rekenen die de atleten voorzagen van een welkome verfrissing. Op een paar valpartijen na is het NK Sprint vlekkenloos verlopen. Gisteravond kregen we gelukkig bericht dat de gewonde atleet weer thuis was en genoot van een verdiende BBQ.

Wij willen vanaf deze plaats iedereen bedanken die op enigerlei wijze heeft meegewerkt aan dit evenement. De sponsoren, vrijwilligers, atleten en alle omwonenden van het parkoers. Dankzij iedereen heeft dit evenement kunnen plaatsvinden.

De uitslagen kunnen jullie rustig nalezen via de pagina uitslagen. Zodra de foto's binnen zijn, zullen deze ook op de site worden geplaatst.

Het bestuur van de Run Bike Run Hoogerheide geniet nog even na van het succes en daarna....

Zorgboerderij De Leemberg

De Run Bike Run Hoogerheide is niet alleen een sportief evenement op de Brabantse Wal met een uniek parcours waar mensen van heinde en verre op af komen. De Stichting Run Bike Run Hoogerheide wil ook graag een steentje bijdragen aan de leefbaarheid op deze mooie Brabantse Wal. Ieder jaar kiezen we daarom een goed doel in deze regio waar de opbrengst van dit evenement naartoe gaat. Dit jaar hebben we gekozen om de zorgboerderij De Leemberg in Woensdrecht te steunen. Deze zorgboerderij biedt een mooie kleinschalige dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme en psychische hulpvragen.

 

 

 

Met dank aan onze sponsor Moviepro blikken wij terug op een hele mooie derde editie. Alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren bedankt voor jullie steun.