Run Bike Run

Nieuws

Ready, set, go...

Toegevoegd op 1 januari 2018

Wij wensen iedereen een sportief 2018!

Een nieuw jaar brengt ook weer nieuwe kansen met zich mee. Iedereen heeft vanaf vandaag weer de kans om zich in te schrijven voor de Run Bike Run Hoogerheide op zondag 6 mei 2018.

Lees het volledige artikel

Nieuwe regel in 2017: de strafbox

Toegevoegd op 27 maart 2017

Met de introductie van het ITU-wedstrijdreglement 2017 gaat nu ook in alle Nederlandse wedstrijden gewerkt worden met de strafbox bij het fietsen. Dit omdat de ‘stop&go’ in het nieuwe wedstrijdreglement namelijk niet meer bestaat en daarmee geen reglementaire basis meer heeft.  
Een aantal jaren geleden introduceerde de ITU de strafbox waar atleten die betrapt waren op stayeren een tijdstraf moesten uitzitten. In Nederland hebben we dit toen praktisch uitgewerkt door het gehele fietsparcours als een strafbox te bestempelen, waarbij de officials op constateren van een stayerovertreding een atleet direct met een stop&go aan de kant konden zetten en daarmee een tijdstraf op te leggen. Dit kan nu niet meer. Met ingang van 2017 zullen we ook in Nederland bij alle wedstrijden – behalve de zogeheten startersevenementen – met de strafbox gaan werken.  

Lees het volledige artikel

Uitslagen loterij

Toegevoegd op 25 mei 2016

Er zijn veel nature prijzen aangeboden door de plaatselijke ondernemers.

Deze prijzen hebben we verloot. Hierbij de winnende lotnummers

Lees het volledige artikel
Bekijk volledig nieuwsarchief