Run Bike Run

Run Bike Run | Wie zijn we...

John de Crom, Voorzitter

Na een actieve carrière als wielrenner en daarna vele jaren als bestuurslid, eerst secretaris en nu voorzitter, van Stichting Wielercomite Woensdrecht kwam ik vorig jaar via m'n nichtje Nardie van Ginneken in aanraking met de Run Bike Run. Zij vroeg me om mee te denken en om mee te helpen deze nieuwe Run bike Run in de benen te helpen. Het was een leuke ervaring om met dit enthousiaste team de 1e Run Bike Run van Hoogerheide te organiseren, en ik hoefde er niet lang over na te denken toen Eline en Nardie vroegen of ik toe wilde treden tot de nieuw op te richten stichting. Deze mooie sport heeft heel veel raakvlakken met de wielersport dus dat komt goed van pas.

Vanaf nu zijn we dus Stichting Run Bike Run Hoogerheide en vol enthousiasme zijn we inmiddels al weer goed op weg om ook dit jaar een prachtig evenement weg te zetten. Met het team wat we nu hebben, de hulp van de bondscoach Armand van der Smissen en de NTB gaat dit zeker lukken.

Nardie van Ginneken, Secretaris

Het idee om een Run-Bike-Run wedstrijd te organiseren is aangewakkerd tijdens de crossduathlon van Etten-Leur in januari 2015. Als fysiotherapeut ondersteunde ik dit evenement en proef ik jaarlijks de sfeer. Dit geweldige evenement kent een enthousiasme en sportiviteit wat aanstekelijk heeft gewerkt. “Dit wil ik ook in Hoogerheide” dacht Nardie van Ginneken.

Vorig jaar heb ik de eerste editie samen met Eline de Lange georganiseerd. Dit jaar is het een landelijke wedstrijd geworden en hebben we een Stichting opgericht met een eigen bestuur. Hier ben ik erg trots op.

Huub Maas, interim Penningmeester

 

Organisatie

Gerda van de Ha

Sinds de eerste editie van Run Bike Run Hoogerheide sta ik als supporter van man, zoons en schoonvader langs de kant. We waren al bekend met het fenomeen Run Bike Run vanuit onze vorige woonplaats Borne (Twente). Daar wordt de Run Bike Run al meer dan 30 jaar georganiseerd. Toen ook hier een Run Bike Run kwam waren we gelijk enthousiast. Ik vind het prachtig om te zien dat dit evenement zich al zo snel in de kijker heeft kunnen spelen bij de nationale bonden. Waar een kleine plaats groot in kan zijn. Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik sinds de derde editie deel mag uitmaken van dit enthousiaste bestuur om samen een mooi en sportief evenement neer te zetten.

Johan de Baat

Wim van  Haperen

Jos de Keijzer

Als actief deelnemer aan de meeste van de Run-Bike-Runs in Hoogerheide en enthousiaste triatleet werd mij gevraagd of ik ook aan de organisatie van het evenement mee wilde werken. Ik hoefde daar niet zo lang over na te denken want evenementen zoals deze, waar naast de professionele tak ook de liefhebbers van deze sport een podium krijgen om zichzelf te meten met anderen, verdienen het om in stand gehouden te worden. Een goede organisatie van deze evenementen is hierbij erg belangrijk. Vandaar dat ik mij met veel plezier en met volle overgave zal inzetten bij de organisatie van dit mooie evenement.